Sâmbătă, 18 Mai 2024, 11:59:19
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Nebunie Non Stop

Meniu site

Tag Board

200

Our poll

Rate my site
Total răspunsuri: 30

Statistics


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Formularul pentru autentificare

Principală » 2012 » Martie » 17 » 10 pentru “Nicu Gane”
16:27:07
10 pentru “Nicu Gane”




Colegiul Naţional „ Nicu Gane”, ocupă locuri fruntaşe în cadrul competiţiilor şcolare de nivel judeţean. Este de acum o constantă susţinută prin argumente solide.
Şi în acest an şcolar, participarea la olimpiadele judeţene a avut ca finalitate reconfirmarea valorică a muncii depuse şi talentului susţinut de exersare, prin calificarea la faza naţională a olimpiadelor şcolare a unui număr de 10 elevi.
Învăţământul gimnazial din cadrul colegiului are ca performanţe deosebite calificările elevilor Cielecki Dimitrie din clasa a VII-a la fizică şi Bompa Remus din clasa a VIII-a la matematică, îndrumaţi în pregătirea lor, de către dl. prof. dr. Ciuruş Marcel şi d-na prof. Pavăl Florentina.
Dintre bobocii de clasa a IX-a cel mai bun rezultat l-a obţinut eleva Dulgheru Anca din clasa a IX-a H, la disciplina limba franceză, coordonată în învăţare de către d-na prof. dr. Rădulescu Liliana.
Clasele a X-a au doi reprezentanţi de marcă: Tracicaru Rareş din clasa X-a B , calificat la limba engleză sub îndrumarea d-rei prof. Vîrvarei Daniela şi Galan Mariana din clasa a X-a G, la limba rusă, pregătită de d-na prof. Nazarov Valentina.
La nivelul claselor a XI-a, eleva Cîmpanu Iulia din clasa a XI-a A, s-a calificat la faza naţională a olimpiadei de chimie, sub coordonarea d-nei prof. dr. Artenie Carmen.
Cele mai multe calificări au fost obţinute de către elevii de clasa a XII-a. Astfel, s-au calificat, la limba rusă Tihan Elena din clasa a XII-a A, pregătită de d-na prof. Nazarov Valentina, la geografie elevul Popa Constantin din clasa a XII-a D, îndrumat de către dl. prof. dr. Porof Marcel, la limba franceză eleva Sofron Raluca din clasa aXII-a G ,îndrumată de către d-na prof. dr. Rădulescu Liliana şi la economie elevul Băişanu Florin din clasa a XII-a G, pregătit de către dl. prof. Caulea Ioan.
Elevii şi profesorii îndrumători reprezintă pentru şcoala noastră motiv de mândrie. Bucuria de a reprezenta judeţul Suceava şi prin elevii de la „ Nicu Gane” la olimpiadele naţionale este posibilă graţie studiului riguros şi pasiunii pentru ştiinţă din partea elevilor, profesionalismului şi dăruirii din partea profesorilor, precum şi sprijinului afectiv din partea părinţilor. Tuturor le adresăm felicitări!
Director,
Prof. Cristina Nechifor

Vizualizări: 501 | Adăugat de: aiDu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Search

Calendar

«  Martie 2012  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Entries archive

Site friends