Sâmbătă, 18 Mai 2024, 16:26:11
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Nebunie Non Stop

Meniu site

Tag Board

200

Our poll

Rate my site
Total răspunsuri: 30

Statistics


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Formularul pentru autentificare

Principală » Arhiva intrărilor
Sute de preşcolari de la grădiniţele din zona Fălticeni au participat cu desene la cea de a VII a ediţie a Concurslui Naţional de artă plastică „Penelul fermecat”. Cele mai frumoase lucrări care se încadrează în tema acestei ediţii, „Prietenul la nevoie se cunoaşte”, au fost premiate în această după amiază, în cadrul unei festivităţi care a avut loc la Primăria Municipiului Fălticeni. Juriul, din care au făcut parte artiştii plastici Gabrel Baban şi Dănuţ Bartoş, a acordat 14 diplome de excelenţă, 32 diplome – locul întâi, 50 de diplome – locul doi şi 38 diplome – locul 3. Desenele premiate la faza zonală au fost reunite într-o expoziţie vernisată în holul superior al clădirii administrative. La faza judeţeană a Concursului “Penelul fermecat” vor participa lucrările copiilor care au obţinut ... Detalii... »
Vizualizări: 526 | Adăugat de: aiDu | Data: 16 Martie 2012 | Comentarii (0)

Marţi, 28 februarie, a fost marcată la nivel naţional Ziua Protecţiei Civile, ocazie cu care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a organizat „Ziua Porţilor Deschise”, atât la sediul instituţiei din municipiul Suceava cât şi la subunităţile de intervenţie din judeţ (Detaşamentele de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Rădăuţi, Fălticeni şi la Gărzile de intervenţie din Solca, Siret, Gura Humorului, Vicovu de Sus). Astfel, un număr mare de copii, preşcolari, elevi ai claselor I-VIII şi IX-XII, însoţiţi de cadre didactice coordonatoare, dar şi cetăţeni ai judeţului au participat la activităţile organizate de inspectorat. Cadrele militare au prezentat invitaţilor informaţii despre riscurile specifice judeţului nostru, reducerea lor, precum şi despre modul de ... Detalii... »
Vizualizări: 409 | Adăugat de: aiDu | Data: 16 Martie 2012 | Comentarii (0)

Trei poliţişti din cadrul IPJ Suceava sunt victimele unui grav accident de circulaţie care a avut loc aproape de miezul nopţii dintre joi şi vineri, pe raza localităţii Şcheia, judeţul Suceava. Accidentul rutier s-a petrecut în timp ce poliţiştii, aflaţi în misiune, se deplasau pe DN 17, autospeciala de serviciu condusă de un agent de poliţie intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism condus din sens opus de un sucevean de 27 de ani. Conform insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, în urma impactului, a rezultat rănirea gravă a celor trei poliţişti aflaţi în autospeciala de serviciu şi a unei pasagere de 21 ani din celălalt autoturism şi rănirea uşoară a şoferului şi a altor trei persoane din maşina implicată în accidentul cu maşina poliţiei. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ pentru poliţist şi 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul suc ... Detalii... »
Vizualizări: 408 | Adăugat de: aiDu | Data: 16 Martie 2012 | Comentarii (0)

Grav accident de circulaţie în zona Parcul “Prefecturii” În această dimineaţă (ora 10), a avut loc un grav accident de circulaţie în zona Parcul “Prefecturii”, strada Mihai Eminescu. O femeie şi-a pierdut viaţa, în eveniment fiind implicat un Jeep. Potrivit informaţiilor furnizate Cronicii de Fălticeni de insp. Ionuţ Epureanu (IPJ Suceava), în jurul oreo 9.45, un bărbat de 46 de ani din Călineşti – Oaş, judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism de teren pe strada Nicolae Beldiceanu, la intersecţia cu strada Mihai Eminescu, a efectuat v ... Detalii... »
Vizualizări: 516 | Adăugat de: aiDu | Data: 16 Martie 2012 | Comentarii (0)

« 1 2 3

Search

Calendar

«  Mai 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Entries archive

Site friends