Sâmbătă, 18 Mai 2024, 20:13:43
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Nebunie Non Stop

Meniu site

Tag Board

200

Our poll

Rate my site
Total răspunsuri: 30

Statistics


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Formularul pentru autentificare

Principală » Arhiva intrărilor


Misiune uşoară pentru fălticeneni în cea de a doua zi a turneului semifinal al Campionatului Naţional de Volei – Divizia Juniori. CSS Nicu Gane a trecut fără emoţii de CSS Râmnicu Sărat cu 3-0 (25-12/ 25-21/ 25-14). Antrenorul Ionel Ciocan a apreciat dorinţa de victorie a elevilor săi dar a remarcat în rândul acestora o stare de nemulţumire generată de înfrângrea din prima zi a competiţiei. În cel de-al doilea meci al zilei, Lapi Dej şi-a confirmatstatutul de principală favorită la calificare, obţinând la rându-i o victorie previzbilă în faţa celor dela CSS 2 Bucureşti. Sâmbătă, de la ora 9, fălticenenii intră pe teren pentru adjudecarea poziţiei a doua în clasamentul final, în disputa directă cu CSS 2 Bucureşti.
Vizualizări: 476 | Adăugat de: aiDu | Data: 17 Martie 2012 | Comentarii (0)

După ce Ministerul Sănătăţii a anunţat că din aprilie se vor debloca unele posturi în spitale, DSP Suceava a făcut cunoscut că necesarul de personal medico-sanitar de careeste nevoie pentru întreg judeţul este de 26,5 posturi de medic, 152 de asistent medical, 96 de posturi pentru personalul auxiliar. De asemenea, mai sunt necesare 7 posturi pentru personal superior, cum ar fi biolog, fizician, 5 posturi de farmacist şi 1 de fizio-kinetoterapeut. Conform purtătorului de cuvânt al DSP Suceava, Adrian Popescu, Spitalul Judeţean Suceava ar avea nevoie de 13 medici, 46 de asistenţi şi acoperirea a 24 de posturi în aparatul auxiliar. Spitalul Municipal Fălticeni a solicitat deblocarea a 2 posturi de medic, 20 posturi de asistent medical şi moaşă şi 15 auxiliari. Spitalul Rădăuţi a cerut 3 posturi de medic, 48 de asistent, 22 la personal auxiliar, iar Spitalul Municipal Câmpulung – un medic, 6 posturi de asistent, 6 pentru auxiliari. ... Detalii... »
Vizualizări: 462 | Adăugat de: aiDu | Data: 17 Martie 2012 | Comentarii (0)



Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni organizează în perioada 15 – 16 martie o serie de activităţi în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea calităţii educaţiei şi formării profesionale prin reţele parteneriale”, implementat de Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional Tehnic. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Proiectul este derulat în parteneriat cu următoarele unităţi şcolare (reţeaua 12 DESIGN IPT): Grup Şcolar "Francisc Neuman ” – Arad, Colegiul Tehnic "Carmen Sylva” – Baia Mare, Colegiul Tehnic "Maria Baiulescu” – Brasov, Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi” – Bucureşti şi Colegiul Tehnic "Valeriu Branişte” – Lugoj. Reprezentanţi ai acestor unităţi şcolare sunt prezenţi la ... Detalii... »
Vizualizări: 505 | Adăugat de: aiDu | Data: 17 Martie 2012 | Comentarii (0)



În perioada 5 – 18 martie a.c., un grup de 12 elevi din clasa a XI a, specializarea Matematică – informatică şi un profesor însoţitor de la Colegiul Tehnic "Mihai Băcescu” Fălticeni participă la un stagiu de pregătire practică în Viena – Austria. Acest lucru este posibil în cadrul unui proiect Leonardo da Vinci cu titlul "Formarea competenţelor elevilor în web design şi programare, pentru integrarea pe piaţa europeană a muncii”. În acest proiect, şcoala fălticeneană are ca parteneri externi Asociaţia Amadeus din Viena şi cinci companii IT specializate în WEB design, în care elevii sunt repartizaţi pentru desfăşurarea activităţilor practice, 6 ore pe zi.
Vizualizări: 479 | Adăugat de: aiDu | Data: 17 Martie 2012 | Comentarii (0)




Voleibaliştii de la CSS Lapi Dej le-au frânt aripile colegilor de la CSS "Nicu Gane” Fălticeni în prima zi a turneului semifinal al Campionatului Naţional de volei Juniori. În sala polivalentă din Dej, gazdele au trecut cu 3-0 de echipa din Fălticeni, care nu au reuşit să gestioneze finalul celor trei seturi. Fălticenenii au fost la doar două puncte de a câştiga primul set, conducând cu 23-20. Lipsa unui jucător de bază în centru şi-a spus cuvântul şi gazdele au întors jocul. Şi în seturile următoare, juniorii de la "Nicu Gane” au mers urmăr la umăr pe tabelă dar finalurile au aparţinut tot gazdelor, 25-18 şi 25-22. Gazdele competiţei sunt de altfel favorite la accederea în actul final al competiţiei. Chiar dacă obiectivul echipei din Fălticeni a fost să ajungă în semifinale, în primul ... Detalii... »
Vizualizări: 491 | Adăugat de: aiDu | Data: 17 Martie 2012 | Comentarii (0)





Colegiul Naţional „ Nicu Gane”, ocupă locuri fruntaşe în cadrul competiţiilor şcolare de nivel judeţean. Este de acum o constantă susţinută prin argumente solide.
Şi în acest an şcolar, participarea la olimpiadele judeţene a avut ca finalitate reconfirmarea valorică a muncii depuse şi talentului susţinut de exersare, prin calificarea la faza naţională a olimpiadelor şcolare a unui număr de 10 elevi.
Învăţământul gimnazial din cadrul colegiului are ca performanţe deosebite calificările elevilor Cielecki Dimitrie din clasa a VII-a la fizică şi Bompa Remus din clasa a VIII-a la matematică, îndrumaţi în pregătirea lor, de către dl. prof. dr. Ciuruş Marcel şi d-na prof. Pavăl Florentina.
Dintre bobocii de clasa a IX-a cel mai bun rezultat l-a obţinut eleva Dulgh ... Detalii... »
Vizualizări: 501 | Adăugat de: aiDu | Data: 17 Martie 2012 | Comentarii (0)




Miercuri, 14 aprilie, ora 17.45, o femeie în vârstă de 66 de ani din municipiul Fălticeni a sesizat prin numărul unic de urgenţă 112 că, în timp ce se deplasa pe strada Victoriei, un tânăr necunoscut i-a smuls poşeta din mână şi a fugit. La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică, care la indicația părții vătămate a plecat în urmărirea autorului.
La scurt timp polițiștii au localizat autorul care stătea pe o bancă în fața unui bloc. La vederea poliţiştilor acestora a aruncat un portmoneu, apoi a sărit un gard și a fugit încercând să scape de urmărire, în fugă abandonând și poșeta sustrasă.
Pentru reţinerea suspectului, unul dintre agenţii de poliție a efectuat somaţiile legale şi a executat două focuri de armă în plan vertical, moment în care autorul s-a oprit, fiind imobilizat.
... Detalii... »
Vizualizări: 430 | Adăugat de: aiDu | Data: 17 Martie 2012 | Comentarii (0)



In perioada 15 – 17 martie, Federaţia Română de Volei organizează semifinalele Campionatului Naţional de Volei – Divizia JUniori. Voleibaliştii de la CSS Nicu Gane Fălticeni vor debuta în competiţie în această după amiază, la ora 17, în seria a VI a, împotriva gazdelor de la CSS Lapi Dej. Antrenorul Ionel Ciocan a declarat pentru Cronica de Fălticeni că elevii săi sunt conştienţi că au în faţă un adversar dificil şi vor încerca să facă o partidă bună. "Este primul sezon în competiţia rezervată juniorilor şi este deja o performanţă că am ajuns în semifinale. De fapt acesta a fost obiectivul acestui sezon. Bineînţeles vrem să facem mai mult de atât şi vom trata cu seriozitate cele trei partide din grupa de la Dej. Dacă se poate, vom încerca să ajungem în finală”, ne ... Detalii... »
Vizualizări: 464 | Adăugat de: aiDu | Data: 17 Martie 2012 | Comentarii (0)

Comisarii suceveni pentru protecţia consumatorilor din judeţ au efectuat, în ultima lună, un control tematic în 68 de farmacii din Judeţul Suceava, atât din oraşe, cât şi din mediul rural. Controalele Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor s-au axat, cu precădere, pe verificarea respectării prevederilor legale privind etichetarea suplimentelor alimentare, verificarea încadrării în data limită de consum a produselor comercializate în astfel de unităţi, precum medicamente, suplimente alimentare, cosmetice, produse alimentare pentru hrana copiilor. În unele farmacii, unele produse, în special preparatele proprii (diverse soluţii, creme) nu erau etichetate, lipsind, ceea ce e cel mai important, termenul de valabilitate. Comisarii CJPC au mai identificat la comercializare în farmaciile din judeţ produse ca tensiometre digitale, pedometre, aparate pentru aerosoli care nu prezentau etic ... Detalii... »
Vizualizări: 494 | Adăugat de: aiDu | Data: 17 Martie 2012 | Comentarii (0)


La sfîrşitul săptămânii trecute, municipiul Botoşani a găzduit turneul interjudeţean de calificare pentru faza semifinală a Campionatului Naţional de Volei – Divizia Speranţe (Juniori 3), ediţia 2011 – 2012. La turneu au participat două echipe de juniori de la Clubul Sportiv Şcolar "Nicu Gane”, echipa antrenată de Diana Floriştean obţinând calificarea de pe primul loc, după trei victorii cu 3-0 în faţa contracandidatelor: Triumf Botoşani, CSS LPS Suceava şi CSS Nicu Gane 2. Turneul semifinal este programat în perioada 7-8 aprilie 2012, într-o locaţie care va fi stabilită de Federeaţia Română de Volei.
Vizualizări: 484 | Adăugat de: aiDu | Data: 16 Martie 2012 | Comentarii (0)

« 1 2 3 »

Search

Calendar

«  Mai 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Entries archive

Site friends